23 April 2007

Tag- blog apocalypse

Am primit de la Alina un tag referitor la "the end of blogging", care spune cam asa: "Bloggers: The blogosphere is coming to an end. You have one last post. What is it going to be? What is the final summary of your blog? What is the one last gem that you want to leave with your readers?" .

Cum initiatorul acestui tag, Urban Monk, ii asociaza si un scop nobil... mentionez de pe acum ca oricine doreste poate prelua acest tag.

"My last post"... Mmmmmmmmm... e un fel de "ce ai face daca". Pffffffffff. Sincer, eu sunt o fire practica si destul de luptatoare si e vorba sa dispara doar posibilitatea de a avea un blog, nu este sfarsitul lumii, asa ca:

Dragi citiori,

in timp, motivul pentru care tin acest blog s-a schimbat, ramificat, nuantat de mai multe ori. E greu de spus acum de ce continui sa postez, sunt mult prea multe lucruri de detaliat... insa, tragand o linie, cred ca sunt doua elemente de baza:

- posibilitatea de a interactiona cu diverse "minti"- si la asta nu vad de ce am renunta. Asa ca propun gasirea unor medii alternative- sa vorbim pe mail, pe messenger si chiar sa ne intalnim (aici ar urma detalierea acestor lucruri). Nu trebuie sa fie un sfarsit ci doar un nou inceput, nu?

- faptul ca exista oameni care citesc ceea ce scriu. Inca ma consider o incepatoare in ceea ce priveste blogul, asa ca nu stiu cati sunt si, hei, pana la urma, care este parerea lor despre acest blog :-) insa vreau sa le multumesc celor care mi-au acordat credit (de la blogroll la taguri, comentarii si citate) si celor care m-au citit cu bunavointa si dorinta de a intelege.

Multumesc,
Zu

Si let's keep in touch :-)...

1 comment:

Alina said...

Mersi pt ca ai acceptat tagul :) Da, solutii de inlocuire a blogurilor ar trebui gasite in cazul asta. Ar fi totul insa muult mai greu (pt ca pur si simplu cu blogosfera ne-am obisnuit).