23 May 2007

Today we laugh

a)

b) citit aici si ras din toata inima

c) gasit pe mail urmatorul text:

Femeile sunt niste fapturi dragute, care nu se supara aproape niciodata. Si, atunci cand se supara, o fac atat de delicat, incat, practic, nici n-ai cum sa-ti dai seama. Dovada stau si replicile de mai jos, cu care orice barbat care nu e gay se intalneste zilnic, si din care doar niste paranoici ar putea deduce ca nevestele lor au capsa pusa, cand, in mod absolut evident, ele “n-au nimic”.

“Macar pune-o-n chiuveta, daca n-o speli”
E intr-o dispozitie mai mult decat neprietenoasa, lucru pe care poti sa-l deduci cu oarecare usurinta si din faptul ca nici n-ai terminat de mancat. Are ca variante si alte replici la fel de dragute, cum ar fi: “Macar pune-le in cosul de rufe, daca tot le spala proasta”, “Macar descalta-te, daca tot sterge servitoarea dupa tine”, desi stim cu totii ca asta n-ar imbunatati cu nimic situatia.

“Ce sunt sosetele alea de langa scaun?”
Desi abil formulata, aceasta intrebare nu are decat un singur raspuns logic, o data ce sosetele de langa scaun sunt, de regula, chiar sosete, si mult mai rar pantofi, schiuri sau patine cu rotile. O intrebare cu ceva mai multa logica ar fi: “Cine sunt sosetele alea de langa scaun?”.

“Asta nu puteai s-o pui acolo?”
Sa spunem ca stii ce reprezina “asta”, desi, de cele mai multe ori, e greu sa ghicesti, o data ce tu esti in baie, iar ea in sufragerie. Deci, stii ce e “asta”, dar nu stii unde e “acolo”. Intrebi: “Unde?”.
Raspuns:”Nu mai conteaza”.

“N-am nimic”
De regula, femeile n-au nimic atunci cand nu scot o vorba trei ore (stiut fiind faptul ca femeile nu prea obisnuiesc sa vorbeasca) sau trantesc diverse lucruri prin casa (curatenia pe care, chipurile, o fac nefiind decat un pretext ca sa poata manipula lucruri si, altfel, sa le poata tranti fara ca tu sa-ti dai seama ca e plina de draci).

d) geniala ideea spotului Bergenbier: "nu mai esti barbatul de care m-am indragostit"...

...si, da, sunt femeie :-)

1 comment:

Alina said...

:)) Foarte tare! la mine e usor de identificat faptul ca sunt suparata cand nu vorbesc. Pt ca de obicei nu tac niciodata. Doar cand: sunt rupta de oboseala, sunt f. suparata sau sunt legata la gura :D. And my look helps :))