19 December 2007

La volan

Am gasit acest post si m-a amuzat. Pe bune. Asa ca, in spiritul unei polemici amicale, sa raspund, ca doar sunt femeie la volan, nu??? (pssst: nu ma luati prea in serios, ok?)

1. de ce, atunci când văd o maşină punând frână din 5 în 5 secunde, e întotdeauna o femeie la volan?
Nu se poate explica, insa, daaaa, e foarte adevarat. Presupun ca are legatura cu miscarea astrelor si ceva cromozomi :-)

2. de ce femeile nu salută când, deşi n-au prioritate, le laşi să intre?
Eu (= femeie :D) salut. Adica multumesc. Ridic mana sau clipocesc din stopuri :-). Mmmmm, si las pe altii sa treaca, desi nu au prioritate. Asa ca nu stiu sa raspund la intrebarea asta, pentru ca nu prea cred ca e valabila, sorry.

3. de ce femeile care nimeresc în blocaje se enervează aşa de repede?
Eu nu ma enervez. Ma plictisesc. De moarte. A! Si nu claxonez isteric. So, again, nu cred ca e o afirmatie valabila.

4. de ce în 90% dintre cazuri femeile care merg încet pe banda a doua nu văd flash-urile grăbiţilor din spate?
E, asta e adevarat. Si se intampla des.
Mmmmm... poate pentru ca nu au unde unde sa se mute cand pe juma' din banda de alaturi sunt masini parcate? Sau pentru ca au nevoie sa vireze la stanga in viitorul apropiat? Sau pentru ca nu sunt pe autostrada, ci in oras si, eventual, ele chiar merg cu viteza regulamentara...???

5. de ce femeile se panichează aşa de tare când li se opreşte motorul?
Ooooo, da, corect. Pentru ca se tem ca nu va mai porni again si atunci "ce naiba ma fac, ca "nu ma pricep la masini" dar si pentru ca stiu ca vine din spate unul cu flashurile, sa le streseze... :D

6. de ce femeile se blochează când trebuie să oprească în rampă?
Simplu: femeile se panicheaza cand trebuie sa opreasca in rampa pentru ca stiu ca ulterior vor trebui sa porneasca de pe rampa. Si asta e just really scary stuff, tinand de chestiuni gen gravitatie si timp...

Boon, acum sa intreb si eu:

- de ce barbatii claxoneaza asa de des??? Si isteric? Se intampla ceva: fluidizeaza traficul, ajuta masina sa avanseze mai repede, calmeaza participantii la trafic si nu m-am prins eu???

- unde se grabesc in halul asta barbatii??? Ce fac cu cele 5 minute castigate in trafic?

- de ce marea majoritate a barbatilor abia asteapta sa te cadoriseasca din mers cu un "treci la cratita", "femeie la volan" sau " cine te-a invatat sa conduci, fa"??? Really, it doesn't take that much to get them started and it keeps amazing me...

- de ce barbatii taie benzile/ cozile in mod obsesiv si tot ei se irita cand nu, nu vrei sa-i lasi sa se bage in fata ta dupa ce au depasit o coloana intreaga pe contrasens??? Nu e dreptul tau sa consideri ca nu, nu e corect???

- si de ce insista sa-ti forteze mana, varandu-se in coasta ta??? Oare e ca in restul situatiilor: they just don't get it cand sunt refuzati???

- si de ce nu semnalizeaza? Stanga, dreapta, stop, avarie... de-astea... Poate ca ma insel, dar totusi nu prea cred ca ceilalti participanti la trafic ii pot citi gandurile/ intentiile si nici ca toti se extaziaza in acel moment: "wow, ce cool e si ce manevra smechera a facut..."

Zic si eu... :-)

2 comments:

Croaziera Jurnalul National said...

=))

eu am ras in hohote citind postul tau.

hai sa-ti raspund:

1. si femeile claxoneaza des si isteric. totusi, un barbat care claxoneaza isteric o face mai mult pentru a speria femeile predispuse la isterie

2. barbatii se grabesc sa ajunga acasa inaintea femeilor ca sa prinda si ei, saracii, telecomanda

3. pentru ca barbatii aia sunt fani gutza

4. pentru ca alti barbati ar putea taia benzile inaintea lor, and you know... e ca o cursa intre spermatozoizi - numai primul conteaza

5. chiar nu stiu de ce

6. l-ai vazut vreodata pe Schumacher semnalizand? :D

zic si io ;)

Zu said...

:-))Doua idei, pe scurt:

- de cand au femeile nevoie de claxon??? Femeile tipa, prin definitie...

- punctul 2 este favoritul meu, dovedeste cunoasterea perfecta a dinamicii de cuplu :-))