26 January 2010

Dap

A fost un weekend greu. Intai datorita lucrurilor firesti legate de o inmormantare, moment de tristete datorita persoanei care nu mai este printre noi si a caracterului ei, dar si pentru ca te pune pe ganduri legat de viata si de moarte si cat de urata si nedreapta poate sa fie viata asta uneori. Cred ca sunt varste si varste si daca atunci cand esti tanar moartea ta si a celor din jur pare ceva indepartat de care poti sa nu te ingrijorezi inca, exista un prag al varstei dupa care umbrele devin din ce in ce mai apropiate si infricosatoare iar asta ma sperie teribil. E ca o culme pe care o treci si asa ajungi sa poti privi si de partea cealalta a dealului, in jos, acolo unde e viata mai urata.

In fine, revenind... Evident ca trebuia sa se mai intample si alte minunatii pe langa, asa ca am reusit sa ii provoc socrului meu o frumusete de intoxicatie alimentara. Ok, ok, nu datorita talentelor mele culinare, ci datorita nepriceperii mele de oraseanca get-beget in privinta sangeretelui si modului in care se serveste acesta... Dap, o inlantuire de evenimente nefaste: aveam in congelator snagerete, adus de soacra mea, l-am pus pe masa (asa cum vazusem eu la ea, dar nu stiam ca in prealabil trebuia bagat putin la cuptor, pfff) si, da, cei de la masa si-au dat seama si mi-au explicat, insa socrul meu a gustat putin pentru ca ii place foarte mult si ii era pofta... Dar ce mai comteaza motivul, esentialul este ca se scurgea pe picioare, dupa o noapte intreaga nedormita si drumuri infinite la baie... asa ca am facut ceaiuri si ne-am agitat cu totii sa-l ajutam sa se refaca.

Asaaa... mai adaugam o masina care initial nu a vrut sa porneasca dar apoi a pornit... si un frig de am inghetat in ultimul hal...

Bonusul weekend-ului: sotul meu cel genial, absolvent de scoala, liceu si facultate de arta, cu masterat in domeniu, super senior art director cu premii in publicitate... bref, designer- artist pana in maduva oaselor, a plecat sa cumpere o carpeta asortata cu covorul din sufragerie (sa o punem langa canapea, pentru pitic)... si s-a intors cu ceva care nu are legatura si nu prea imi place :-)))))... (mda, si eu sunt absolventa de arte, cam ca cele insirate mai sus, greu cu doua capete de artist in casa :D).

No comments: