30 August 2010

Hai-hui

Calatorului ii sade bine cu drumul, iar noi am stat deja prea mult in Bucuresti, asa ca am facut ce stiu eu mai bine sa fac: bagaje. Cred ca pot sa fac un business din asta, ca doar raspund cu succes provocarii de a inghesui cat mai multe in papornite cat mai compacte si putin numeroase.

So, dupa o saptamana (!!! prea mult :D) in Bucuresti, joi seara am decolat. Oprirea a fost la Busteni unde am petrecut o noapte pe racoare, iar a doua zi am facut o oprire scurta la Brasov la nasii nostri de cununie (jucat cu piticotul acestora) si apoi am mers mai departe pana la parintii lui Bu, unde bebel s-a jucat cu verisorul lui mai mare si s-a dat de zor in leagan.

Sambata am aterizat la lacul Sfanta Ana cu sora lui Bu (ne-am regasit si cu nasii nostri de cununie), iar piticotul s-a balacit fericit in apa, a patrulat mandru in fundul gol si a insistat sa se vare tot peste tot (pietricele, noroi, iarba, nimic nu a scapat). Am tras o tura si pe la Balvanyos unde am mai gasit niste rude iar copilul a papat la restaurant cu ai sai parinti si mai apoi a fugarit o pisica pe sub masinile din parcare (cu lasat in patru labe si uitat mirat pe sub ele), latrat la un catel (incercare de dialog???) si admirat cu uuu-rile de rigoare un urs imens-statuie. Totul pe un soare orbitor.

A urmat duminica ploaia incredibila, care ne-a prins de dimineata la parintii lui Bu in curte, culegand mere de pe jos si fugarind iepurasii - piticot are pelerina de ploaie asa ca il las afara cand ploua, doar ca eu nu aveam nimic, asa ca m-a plouat binisor :-). Dupa aceea am reluat traseul: drum-somn de doua ore pana la Brasov unde s-a jucat cu piticotul nasilor de cununie si a infulecat doua iaurturi si o noapte petrecuta la Busteni, de unde aterizam in Bucuresti cu forte proaspete, multi kilometrii la bord si tolba plina cu povesti.

2 comments:

g.cojocaru said...

fain traseu! :) chiar citeam zilele trecute ceva info despte lacul sf. Ana... si imi imaginam cum va fi sa mergem cu prichindeaua acolo... :P
La asemenea peisaje, cum sa nu va stea bine cu drmul? :P

Zu said...

Din pacate sunt cam multe pietre pe fundul apei - nu e o zona amenajata cu adevarat, insa piticot a fost super fericit, el adorand apa.