16 February 2011

Ma bucur sa va cunosc

Din cand in cand prin blogosfera mai tasneste cate un scandal. Intai am zis ca e de trafic, apoi m-am prins ca pe alocuri s-au pornit forumurile cu tot cu barfele si sicanele de rigoare si acum isi dau in cap pe bloguri si in cele din urma am realizat ca bisericutele din viata reala sunt si pe net, ca lumea e si aici partinitoare si rea si ca ce citim noi e doar suprafata unor relatii imbarligate prin dedesubturile messengerului, mail-ului, telefoanelor sau chiar intalnirilor face tot face. M-am mai dumirit si ca fiecare atrage ce poate si ca daca vorbesti frumos, primesti 'frumos" inapoi. Si m-am trezit recunoscatoare.

Nu imi plac scandalurile. Nu imi place, nu imi doresc si nu incurajez un anumit tip de atitudine si limbaj. Ma bucur ca am fost ferita de astfel de lucruri, in toti acesti ani de cand am blogul singura problema avuta cu cineva din blogosfera a fost transata doar pe mail, in privat, si nici nu ma gandesc sa o fac publica (sincera sa fiu, tocmai pentru ca e o persoana pe care altfel o apreciez si care s-a purtat la fel de civilizat si in aceasta situatie cred ca cel mai probabil este o neintelegere si poate daca vreodata vom avea timp de o discutie mai lunga vom descoperi acest lucru). So, un singur "incident" si si ala mai degraba o discutie civilizata in particular... asa ca ma consider norocoasa pentru lipsa de comentarii cu injuraturi, lipsa de scandaluri, atacuri la persoana si altele similare pe blog.

Poate veti spune ca e din cauza ca blogul meu nu este printre primele ca trafic, eu am sa spun insa ca e vorba si de voi, cei care ma cititi, iar pentru asta va multumesc. Nu va stiu pe toti, ma tem ca multi sunteti "in umbra" (nu vreti sa iesiti de acolo, sa facem cunostinta??? :D), dar eu sunt fericita ca se poate. Fara scandaluri, tatisme si injurii.

Asa ca, buna ziua, ma bucur ca ati venit in vizita, eu sunt Zu (designer, iubita, mama, odrasla, sister si prietena :D) si va invit la discutii despre viata asa cum e ea :-)...

29 comments:

Irris said...

Salut!

Eu sunt Irina,mamica,sotie,sora si bucuroasa de cunostinta!Asa e,iti urmaresc blogul de mult dar de obicei ma abtin de la comentarii,prefer sa stau in umbra.
Dar ai un blog foarte interesant,chiar mi au fost foarte utile posturile despre colici,bagajul de maternitate si revin mereu cu placere!Si nu mai spun cat astept sa vad ce nazdravanii a mai facut dulceata ta de baietel!

Radda said...

Buna sa-ti fie inima, Zu! :) Eu ma bucur ca....existi! Am aflat intamplator (de la Bro') de blogul tau si uite ca am ajuns sa imi incep fiecare zi 'cercetand' ce mai e nou pe aici si pe 'cenusa'; am ajuns sa ma 'hranesc' cu vorbele frumos scrise, sa ma bucur si sa sufar alaturi de tine si de pitic, sa ma amuz copios de 'faptele' lui Bu si sa aflu multe lucruri folositoare. Desi am vrut sa stau 'in umbra', te-ai prins repede cine sunt si acum ma bucur ca sunt pe aici! Pupici, pentru cei mari si cei mici!

Simona said...

Eu te-am descoperit din comentarii pe alte bloguri (pe romaneste "din aproape in aproape") si imi pare bine ca te-am gasit, imi plac oamenii buni :-)))
Pupici!

MMA said...

Buna Zu, sint fericita ca am descoperit blogul tau. Da te urmaresc si eu din umbra dar nu demult. Te-am descoperit in ianuarie anul acesta, dar nu m-am lasat pina nu am citit tot. Sa iti traiasca baiatul si familia frumoasa pe care o ai.

g.cojocaru said...

:) like, like, like! Tare bine si frumos le zici! Si noi, chiar daca nu te citim din umbra, ne bucuram ca te cunoastem! :)

Oana said...

Bunaaaaa Zuuu!:)

Butterfree said...

Buna,
sunt Ana si daca ma intrebi, habar n-am cum te-am gasit. nici nu cred ca mai conteaza, important este ca ma insotesti atat la cafeaua de dimineata cat si seara cand vin obosita de la job. Ti-ai gasit un loc in viata mea si parca ai fost dintotdeauna acolo. Si pt asta o sa revin mereu.

mariamirabela said...

Hei, Zu! Te citesc demult, cand nici nu erai insarcinata, ce sa mai spun de bebe! :) Apoi ai ramas insarcinata, eu la fel, a venit bebe, si la mine si uite asa ne-am intalnit noi live si cu piticii si acum ne lipseste tare Piticul cuminte si zambitor, atmosfera voastra primitoare in care tu scoti din maneca cate o jucarie noua ca sa nu se supere niciunul, iar mie imi lipsesc comentariile tale bune si blande si care incearca, asa cum spui, sa se tina deoparte de scandaluri, barfe, etc. Suntem la fel si ma bucur sa va cunosc.

Anonymous said...

Buna Zu, citesc regulat blogul tau, tocmai pentru ca este amuzant, interesant si fara scandaluri.
Semneaza un cititor din ''umbra'' ;-)

salmi said...

Zu si eu ma bucur ca te cunosc, eu am mai comentat dar mai rar...asa ca ne "stim" :).

Silvia said...

Buna, eu sunt Silvia si te citesc "din umbra" de ceva vreme. Nu mai stiu cum am ajuns pe blogul tau dar mi-a placut foarte tare si l-am citit cap - coada.
De cate ori gasesc un nou articol pe blog stiu ca o sa-mi faci ziua mai frumoasa asa ca keep up the good work.

Unknown said...

:))) Noi ne cam cunoastem (zic eu), esti printre preferatele mele pentru ca esti amuzanta, haioasa, simtul umorului de milioane si e deasupra avem aceleasi preocupari bebelicesti.:) Love it. Daca ai fi din aceea cu scandal, nu m-ai mai intalni pe blogul tau, ma feresc de asemenea ...ciudatenii umane.

Zu said...

@Irris: Sper rusinea mea, nu iti stiam blogul, dar acum l-am adaugat la mine pe lista (evident ca am facut "wow" cand am vazut bijuteriile :D)... Ma bucur sa te cunosc, promit sa mai public articole cu "utile", ca tot mai descopar diverse prin metoda clasica a lovitului cu capul de pragul de sus :D, macar sa ii scutesc pe ceilalti de sportul asta...

@Radda: :D m-am inrosit. Cand se face piticul bine propun o ciocolata calda :-).

@Simona: Pfff, tu ai unul dintre blogurile pe care il simt "de suflet". Stiu ca nu sunt o comentatoare grozava, dar tare-mi mai place cum ii cresti pe cei mici si, bonus, ca te duci la concerte :-))).

@MMA: Ei, alt blog nou descoperit :-). Ma bucur ca ne-am "intalnit", acum stau si ma minunez - chiar l-ai citit pe tot??? Wow... jos palaria!

@Gabi: Buna, mie mi-ar placea sa reeditam intalnirea "live", poate in mai multe, dar e greu ca uite piticul ba e bolnav, ba e la gradi si maine-poimaine nasti si tu :-))). Poate totusi, la vara, intr-un parc...

@Oana: Buuuna :-)). Si pe tine te citesc cu drag si imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem pana acum, am o lista de persoane pe care le citesc de ceva timp si tare mi-ar placea sa le vad si in viata reala.

@Ana: Buna, credeam ca Radda ma poate face sa ma inrosesc, dar si tu reusesti cu mare succes :-). Ma bucur sa te cunosc si sa iti descopar blogul, uite cate persoane interesante "ies din umbra" :D...

@Mariamirabela: :-) la fel si aici, chiar daca sunt tare codasa la comentarii, stiu - nu e punctul meu forte - dar te citesc mereu si cu draga inima ne intalnim si in viata reala, cand mai aveti drum pe aici (sau noi pe acolo, cine stie??? :D). P.S. ti-am scris mail, pe adresa de yahoo, sper ca nu s-a pierdut prin spam...

@Anonymous: Mutumesc pentru compliment, partea cu "amuzant" e usor involuntara, cred ca nebunia din viata mea ma obliga :-)))

@Salmi: sigur ca ne stim :-). Doar ca tu nu ai mai scris de mult, de foarte mult timp la tine pe blog si tare mi-au placut seriile de calatorie...

@Silvia: wow, ma bucur sa descopar atatea persoane din umbra :D, cu asa vorbe frumoase. Evident ca ma entuziasmez toata :-)). Multumesc.

@Laura: daaaa, plus ca ne leaga cumva numele de Andrei - eu asa am simtit mereu :-). Dupa cum spuneam, comentariile nu sunt punctul meu forte, dar te citesc mereu cu drag :-).

g.cojocaru said...

la vara intr-un parc, cu siguranta! :) Nu cred ca am apucat sa spun asta pana acum, dar acea intalnire ne-a incarcat pozitiv pe amandoi, iar informatiile pe care ni le-ai impartasit atat atunci cat si pe mail dupa, au fost mai mult decat pretioase pentru noi. :) ... btw, mailul acela cu jucariile merita sa vada lumina blogului - pentru noi au fost tare utile acele informatii. Inca mai consultam mailul atunci cand avem in plan achizitii de gen. :P
... daca reusiti, poate ajungeti la Baby expo (martie) ... poate ne putem vedea sambata sau duminica. ;)

Radda said...

Mmmmmmmm, suuper, de acord :)

mariamirabela said...

Zu: am verificat acum mailul de yahoo, compun raspuns imediat, scuza-ma de intarziere, iti spun si de ce a fost.

Anonymous said...

Buna ziua,
Este adevarat ca nu am primit niciodata raspuns la ce am trimis legat de acest subiect, dar nu voi obosi sa sper…
O sa ma intrebati – de ce ? Iar eu am sa va raspund : daca as obosi copii mei ar insemna sa moara, asa ca nu am de ales si nu trebuie sa obosesc – priveste si spune-mi daca ati fi eu, ce ati face, ati continua, sau ati obosi :
http://www.youtube.com/watch?v=0zV5Vu56wq0
http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-doua-surori-gemene-au-urgent-nevoie-de.html
http://www.neacostache.com/
Multumesc ca macar mi-ati dat sansa sa sper ca n-am sa obosesc…
Daniela Zaharia
tel.0763664224

Oana said...

hai ca poate ne vedem la baby expo de martie:)
apropo de cand 'ne stim'-printre primele bloguri de mame pe care am inceput sa le citesc cu ceva timp inainte sa nasc, a fost al tau-'bagajul pentru maternitate' si vreau sa-ti multumesc frumos!

lore said...

Ce-mi plac comentariile! Pline de informatii utile! Am vazut si eu site-ul lui Irris si am spus "wow!".
Pe tine, Zu, te stiu de la o buna prietena care mi te-a recomandat la cateva luni dupa ce mi s-a nascut minunea. Tot scotoceam informatii pe internet, iar lilisor.net a venit cu adresa ta! De atunci te citesc aproape zilnic, desi nu comentez mereu.

Onixa said...

Buna.Eu sunt Onixa mamica de Edi si te citesc de multa vreme.Ne place de piticot si m-au ajutat posturile tale.Te-am descoperit cand eram gravida si de atunci te urmaresc.Cu drag!

Roxana said...

Buna Zuuuu:). Eu te citesc in fiecare zi, ma rog, bag un ochi in fiecare zi si daca gasesc o poveste noua ma bucur de lectura.
Poate reusim sa ne si vedem in primavara asta. Sa organizam o intalnire la suc a mamicilor:)
Pupici

Zu said...

Gabi: daaa, buna idee cu Baby Expo, poate reusim sa schimbam si doua vorbe :D

@Daniela: mesajul tau ramane aici, pentru a il putea citi toata lumea si eventual decide, ca mine, sa investigheze mai multe si sa te ajute.

@Radda: ok, e stabilit :-)

@Mariamirabela: am vazut, multumesc, ma chinui sa raspund, of, sunt in mare criza de timp "in ultimul timp" asa ca acum eu sunt in intarziere :D

@Oana: e, ma bucur ca te-a ajutat :-). Da, hai sa ne vedem toate la Baby Expo - vorbim cumva si stabilim cand si cum.

@Lore: wow, daca imi spui ca am si fost recomandata, gata, creste inima in mine :-)). Multumesc frumos.

@Onixa: :-) buna, ai un baietel minunat si tot uitandu-ma la tine pe blog, am senzatia ca mai avem ceva in comun: familie bilingva, cumva? Daca ma insel, imi cer scuze...

@Roxana: da, tare mi-ar placea. Pe moment vad ca se prefigureaza o intalnire la Baby Expo, acolo insa e mai greu sa stai la povesti, dar e un punct de plecare, zic eu...

Oana said...

da da da!!!

Onixa said...

Nu nu nu te inseli.Am descoperit eu pe blogul tau puncte in comun.Inclusiv teroarea pe care o aveam de a nu avea preeclampsie (din cauza tensiunii caci eu la doctor la control aveam mereu 13-14 desi in general am tensiune in jurul valorii de 10, dar de stresul de doctor :))).Pana la urma la nastere mi-a facut bucata tensiunea foarte scazuta dar bine ca totul e ok.Si noi ne-am casatorit in februarie visam si eu la un buchet cu flori de colt dar am renuntat am zis ca mai bine le vizitez la ele acasa ca iese mai rentabil ca pret :)).Si cand am citit povestea nasterii tale eram in 5 luni si am plans vreo 2 zile :).Asa tare m-a emotionat.Va pupam si speram sa ne cunoastem si in timp real:).Numai bine va dorim.

Adriana said...

Hello Zu,

Sunt Adriana si te citeam din umbra:)) Nice to 'meet' you! N-ar strica o intalnire de genu' "mafia mamicilor"

Zu said...

@Oana: :-)

@Onixa: Ah, am ghicit eu! :D Si nunta tot in februarie? Ce zi, daca pot sa intreb? Florile de colt , ah, au fost un cadou tare dragut si inca mai tin buchetul de mireasa :-). Ma bucur sa "imi gasesc" atatea coincidente cu tine si da, sigur ca mi-ar placea sa ne vedem candva, mai ales ca sunt curioasa cum va descurcati, baletand intre doua lumi - la noi e fun :D.

@Adriana: Eee, bine ai iesit din umbra :-). Ok, e clar ca la vara trebuie neaparat sa organizam o intalnire. Howgh! :D

salmi said...

Ah Zu, la calatorii nu am mai scris demult, e adevarat, caci am acum probleme importante si stringente, ma gasesti la www.vorbele.wordpress.com
:)

Onixa said...

Da da da si la noi e fun.E chiar mai distractiv decat mi-am imaginat eu initial :)).Noi ne-am casatorit pe 13 februarie:)

Zu said...

@Salmi: Pacaaat, ca mie tare imi placea sa te citesc... (celalalt blog il stiu, l-am descoperit demult :D)

@Onixa: Eh, si mai devreme! Cand mai uit la vremea de afara nu imi vine sa cred ca e chiar februarie, luna in care am facut eu nunta - chiar azi vorbeam cu o prietena si ne vaicaream de vreme: la nunta mea ea era imbracata in rochita mini si umbla asa pe afara... pfff, ori asta e un februarie urat, ori am avut noroc la nunta :D.